Angående de senaste turerna i BoIS

Black & White har inte för vana att kommentera rykten och spekulationer men nu när det har vissat sig stämma att Peter Condrup strax inför årsskiftet köpte 250 årskort ger vi nu för våra medlemmar, som också är medlemmar i BoIS, vår syn på det inträffade.

Oavsett vad syftet med detta agerande var så hopar sig frågorna.

Om det var på BoIS initiativ som man valde den här “lösningen” så måste man undra om man inte såg några som helst problem vad det gäller föreningsdemokratin och i förlängningen den så kallade 51%-regeln?
Är man så verklighetsfrämmande så att man inte insåg vilket ramaskri detta skulle ge?

Om detta nu bara var en “kul sak” att ge anställda i julklapp, var det ingen som påpekade att det enda värdet, förutom själva plasten kortet är gjort av, efter jul- och nyårshelgerna är rösträtten på årsmötet?
Vi kan på Fotbollskanalen dessutom läsa att de anställda inte ens fick njuta av sin julklapp de sista veckorna av 2017 då de aldrig delades ut “på grund av detta jävla väsen” vilket är anmärkningsvärt.

Och om syftet bara var att BoIS skulle kunna betala tillbaka lånet utan att betala ut några pengar, fanns det verkligen inget annat sätt att lösa det på? Kanske till och med en avskrivning av lånet helt?

Utan att vara insatta i detaljer kan vi bara konstatera att hela upplägget verkar märkligt och att varken BoIS eller Peter Condrup verkar tycka att affären är konstig. Snarare att man är förvånade över reaktionerna. Förhoppningsvis kommer det de närmaste dagarna lite mer detaljerad information om hur man resonerade och vilka fördelar / risker man såg med det här upplägget.

Vi uppmanar därför våra medlemmar som också är medlemmar i BoIS att inför årsmötet verkligen läsa igenom det som har skrivits i ämnet och de kommentarer som har kommit från de inblandade samt gå på årsmötet för att göra sin röst hörd.

Styrelsen, Black & White

Mer Black & White
 • Nästa hemmamatch
  2018-08-10 kl 19:00
  BoIS - Degerfors
  Kommande bortamatch
  2018-08-19 kl 17:30
  HIF - BoIS
  Anmäl dig till resan
  Aug
  TiOnToFr
  3031
  1
  2
  3
  4
  5
  7
  8
  9
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  27
  28
  29
  30
  31
  12
  https://blacknwhite.nu/kalender.php
  (.ics för iCal, Google, outlook m.fl.)