Köpvillkor

BETALNING
Hämta på klubben - Trevligt, du är välkommen. Vi har packat samman sakerna och det är bara att komma in om och hämta. Betalningen kan ske kontant eller med kort (bl a VISA och MasterCard). Öppettiderna finns på hemsidan. Vill du hämta varorna vid ett annat tillfälle kan vi nog hjälpa till med det också. Maila info@blacknwhite.nu så kommer vi överens om en tid. Att hämta på klubben är kostnadsfritt även om betalning sker med kort (avgiften står vi för)

Betala online - Nu kan vi även ta emot betalning online. Betala med kort (VISA och MasterCard) eller betala via din internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea). Betalning sker via Payson.

Postförskott - Möjlighet finns för postförskott. Då skickas paketet till närmaste utlämningsställe och du betalar när du hämtar paketet. Dock avråder vi från att välja detta. Kostnaden PostNord tar hela 100 kr vilket läggs på summan som skall betalas.

FRAKT
Det mesta som skickas ut från oss är skrymmande vilket är inräknat i frakten. Om paketet inte räknas som skrymmande försöker vi i möjligaste mån kompensera för det genom att ni får det tillgodo vid nästa köp.

Hämta på klubben - Det mest sociala leveranssättet! Du hämtar paketet på klubben, se information ovan.

Ekonomibrev - Vi skickar oftast via PostNord. Priset kan variera något från den faktiska kostnaden.

Postförskott - Samma som Ekonomibrev men betalning sker när paketet hämtas.

ÖVRIGT
Beställningar skickas vanligen ut från oss under helgen, eventuellt skickar vi även ut andra dagar i veckan. Allt i mån av tid.

Vi reserverar oss för fel och ändringar. Meddela gärna om du ser något som inte stämmer till info@blacknwhite.nu, så kommer vi i möjligaste mån se till så att felet rättas och att du som kund kompenseras.